С тревога за съдбата на курорта бе посрещнат водачът на

...
 С тревога за съдбата на курорта бе посрещнат водачът на
Коментари Харесай

ГЕРБ да направи правителство - това поискаха от Вежди Рашидов жители на Бачково и Нареченски бани

 izbori_2023_v1_014

 

С паника за ориста на курорта бе посрещнат лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов в селата Нареченски бани и Бачково, община Асеновград. Той бе съпроводен от регионалния координатор Георги Мараджиев и от претендента за депутат доктор Иван Червенков.

В Нареченски бани, един от най-известните балнеолечебни курорти за болести на нервната система в България, желаеха от Рашидов гаранции, че ГЕРБ ще направи постоянно държавно управление, което ще помогне за възобновяване на постройките на балнеосанаториумите и занемарения парк, който е част от лечебната инфраструктура на обитаемото място.
„ В момента те са в неприятно положение и имат потребност от повсеместен ремонт, с цел да върнат предходната популярност на курорта “, акцентира кметът на Нареченски бани Димитър Бакалски.

„ Където съм дал мъжка дума, спазил съм я. Спечели ли ГЕРБ изборите безапелационно, ще стабилизираме България и ще обърнем взор към всички региони, както сме го правили по време на нашите ръководства. Затова - гласувайте с разсъдък, гласувайте за ГЕРБ - Съюз на демократичните сили “, прикани лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.
И хората, които се срещнаха с Рашидов в Бачково, споделиха терзанията си от галопиращите цени и прибавиха, че са изгубили доверие във властта при ръководството на “Промяната “, което остави след себе си единствено проблеми за решение и нищо съградено.

„ Има вяра и тя е в устойчиво държавно управление и парламент. За да стане това обаче ГЕРБ-СДС би трябвало да победи на тези избори безапелационно, с цел да има болшинство и да сформира постоянен кабинет “, акцентира по време на срещата Мараджиев.
Представителите на ГЕРБ дружно с Вежди Рашидов посетиха и Бачковския манастир, където Рашидов е оказал помощ преди години за възобновяване на магерницата в святото място. Освен това по време на ръководството на ГЕРБ манастирът получи над 3 милиона за цялостната реституция на обителта.

С скептицизъм и паника бе посрещнат Рашидов и в селата Нареченски бани и Бачково, община Асеновград. Хората и там споделиха терзанията си от галопиращите цени и прибавиха, че не виждат вяра от на никое място, тъй като са изгубили доверие в ръководещите, изключително след ръководството на “Промяната “, които пристигнаха с доста вяра за по-добър живот, само че оставиха след себе си единствено проблеми за решение.

„ Има вяра и тя е в устойчиво държавно управление и парламент. За да стане това обаче ГЕРБ-СДС би трябвало да победи на тези избори безапелационно, с цел да има болшинство и да сформира постоянен кабинет “, акцентира Мараджиев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР